Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A jövő elkezdődött
  2023-09-12 07:14:07, kedd
 
  SZERZŐ: RECSKÓ WOLF ZSOLT

Orbán bejelentette, hogy neki vannak tervei, csak kell még hozzá tíz év. Az, hogy vannak tervei, még nem jogosítja fel arra, hogy újabb tíz évet követeljen magának. Tervei másoknak is vannak, méghozzá éppen ellentétei az ő terveinek, és azok a tervek legalább olyan legitimek, mint az övéi. Annál is inkább, hogy Orbán tervei szöges ellentétben állnak az ország és a lakosság érdekeivel. Az elmúlt 13 év alatt gazdasági csődbe vitte az országot, szétlopta a közvagyont, megsemmisítette a jogállamot és a demokráciát, lerombolta az oktatást és az egészségügyet, gyűlölt országot épített.
Neki itt már ne legyenek tervei, mert ez a bejelentésfelér egy fenyegetéssel.
Orbánt a világ minden mértékadó lapja és politikusa diktátornak tartja, a világ legaljasabb zsarnokai között említik. Ezek után kiül egy fideszes fesztivál pódiumára, és az egekbe dicséri magát, a legcinikusabb és legarcátlanabb módon hazudozva és meghamisítva a valóságot. Magyarország elveszítette nemcsak a szomszédai, nem csupán Európa, hanem az egész világ tiszteletét. Megvetett nemzet lett, amelynek a legprimitívebb és legocsmányabb posztkommunista keleti diktatúrákon kívül nincsenek ,,barátai". Magyarország kiesett a nyugati demokratikus szabad országok közül.
Orbánhoz hasonló gátlástalan és cinikus hazudozót még nem hordott a hátán a föld. Nem tudják kifizetni a Magyar Nemzeti Bank horribilis veszteségeit, amelyeket a NER cégei okoztak, amit közönséges módon elloptak. Nem tudja fizetni a tanárokat, az orvosokat, nem tudja biztosítani a közoktatás és a közegészségügy feltételeit, egyik napról a másikra élnek, piramisjátékot játszik, tolja maga előtt a világ egyik legnagyobb adósságát, amit még az ükunokáink is fizetni fognak, háromszorosa a magyar infláció az európai átlagnak, de ő dicsőíti magát, hogy jó úton jár.
Fegyverkezik, háborús retorikát használ, nem ismeri el a szomszédos országok határait, azt hazudja, hogy az oroszok legyőzhetetlenek, nekik szurkol, és tőlük várja a trianoni területeket, mint Horthy Hitlertől. Magyarország már csak papíron tagja az Európai Uniónak és a NATO-nak, közutálatnak örvendő ország. Kivezette Magyarországot a nyugati országok közösségéből, ahova az ország mindig is vágyott. Háborúba fogja vezetni agyarországot, egy fasiszta mintaállamot hozott létre, amivel veszélyt jelent az egész világra. Ha ez volt az eddigi terve, azt sikeresen végrehajtotta.
Orbán egy zsarnok, aki pofátlanul tömjénezi magát a szemétdomb tetején, amit létrehozott. A magyar kultúrát, intelligenciát lerombolta, mindent elfoglalt, kisajátított, ellopott, a barbár világot idéző szellemi színvonalra süllyesztette az országot. Türkmenisztán és Azerbajdzsán lettek Magyarország, Ady és Bartók országának példaképei és partnerei. Ezek után van pofája azt mondani, hogy jó úton jár, neki vannak tervei, amihez még tíz évre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy még legalább tíz évig elcsalja a kamu választásokat, nem hajlandó átadni a hatalmat, s persze, utána sem.
Orbán úgy ígér jólétet a magyaroknak, mint amilyen a szamár orra elé tett répa, ami után megy, de soha nem érheti el. Minden a jövőbe van helyezve, az infláció letörése, a reálbérek növekedése és a gazdasági fejlődés, aminek a világon semmi alapja nincs, még ötletük sincs. Egy államcsőd közepén, iszonyatos államadóssággal, kínai akkumulátorgyárak mérgező szeméttelepeivel ígérget ez a mocsok ember, s úgy adja elő, hogy most az infláció ellen harcol, mint egy hős, mintha ezt nem ő hozta volna létre a lopásaival, a pazarlásával, az EU-pénzek elvesztésével és a dilettantizmusával.
Nem tíz évet, hanem egyetlen napot sem szabad adni ennek a gazembernek, aki tönkretette az országot. De megakadályozta, hogy őt bárki demokratikus úton leválthassa. Mint egy jóságos nagyapó simogatja meg a propaganda által elbutított emberek buksiját, hogy ő majd mindenről gondoskodik. Megvannak a tervei, csak még újabb tíz év kell hozzá. Ez az ember nem normális. Az elmúlt 13 év nem volt elég? mindenkit hülyének néz. Orbán egy köztörvényes bűnöző, akinek tíz évet nem a hatalomban, hanem a börtönben kellene adni, csupán egyetlen vádpont alapján, aztán jön a többi.
Orbánt államellenes bűncselekmény, az alkotmányos rend megdöntése miatt azonnal le kellene tartóztatni. Ez immár 13 éves mulasztás, aminek nagyon súlyos következményei lettek, mert a tolvaj családjával szétlopta az országot, lerombolta az egykor volt Magyar Köztársaságot. A legaggasztóbb az, hogy az ilyen Karácsony Gergelyek és társai, ha egyszer megbukik Orbán, futni hagynák, és a tolvaj családját sem számoltatnálk el a nagy békesség jegyében, amivel elvetnék a magvát az újabb fasiszta diktatúrának és zsarnokságnak.
Ha ez az ember és a talpnyalói nem a börtönben fejezik be dicstelen földi pályafutásukat, akkor ez az ország alkalmatlan arra, hogy önálló nemzetként éljen a ,,népek nagy családjában.





 
 
0 komment , kategória:  Hazám hazám 3.  
Címkék: szeméttelepeivel, legyőzhetetlenek, bejelentésfelér, posztkommunista, megsemmisítette, államadóssággal, legarcátlanabb, magyarországot, intelligenciát, legprimitívebb, közegészségügy, megakadályozta, következményei, piramisjátékot, pályafutásukat, agyarországot, zsarnokságnak, süllyesztette, egészségügyet, bűncselekmény, végrehajtotta, elvesztésével, köztársaságot, fenyegetéssel, legcinikusabb, legocsmányabb, legaggasztóbb, türkmenisztán, számoltatnálk, választásokat, kisajátított, államellenes, demokratikus, diktatúrákon, magyarország, köztörvényes, tervek legalább, lakosság érdekeivel, világ minden, világ legaljasabb, fideszes fesztivál, egekbe dicséri, egész világ, nyugati demokratikus, közegészségügy feltételeit, másikra élnek, világ egyik, magyar infláció, európai átlagnak, szomszédos országok, oroszok legyőzhetetlenek, trianoni területeket, RECSKÓ WOLF ZSOLT, Magyar Nemzeti Bank, Horthy Hitlertől, Európai Uniónak, Kivezette Magyarországot, Magyar Köztársaságot, Karácsony Gergelyek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Lóhere  Szép estét  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Zilahy Lajos gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Mai harmónia kártyám  Akarat  Facebookon kaptam  Szívem  Nem méltó hozzád  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png virág  Nem méltó hozzád  Mindig jusson idő nevetni  Kaffka_Margit  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem tiéd  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Esti kép  Szívem tiéd  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kislány  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A boldog családok mind hasonló...  Png virág  Png cica  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Nem tudhatod  Próbálj meg ...  Albert Einsteinről  Illyés Gyula - Milyen hamar.  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Nevem  Alvó cicák  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyi telefonál  Jónás Tamás – Végtelen b...  Rátalálsz  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Varga János Veniam - Fontos sz...  s immár én is felragyogva, ért...  Nem tudhatod  Png cica  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Png nő  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
tervek legalább, lakosság érdekeivel, világ minden, világ legaljasabb, fideszes fesztivál, egekbe dicséri, egész világ, nyugati demokratikus, közegészségügy feltételeit, másikra élnek, világ egyik, magyar infláció, európai átlagnak, szomszédos országok, oroszok legyőzhetetlenek, trianoni területeket, nyugati országok, ország mindig, fasiszta mintaállamot, egész világra, eddigi terve, szemétdomb tetején, magyar kultúrát, barbár világot, kamu választásokat, szamár orra, infláció letörése, reálbérek növekedése, gazdasági fejlődés, világon semmi, államcsőd közepén, mocsok ember, infláció ellen, jóságos nagyapó, propaganda által, köztörvényes bűnöző, börtönben kellene, alkotmányos rend, tolvaj családjával, egykor volt, ilyen Karácsony, tolvaj családját, nagy békesség, újabb fasiszta, börtönben fejezik, ország alkalmatlan, szeméttelepeivel, legyőzhetetlenek, bejelentésfelér, posztkommunista, megsemmisítette, államadóssággal, legarcátlanabb, magyarországot, intelligenciát, legprimitívebb, közegészségügy, megakadályozta, következményei, piramisjátékot, pályafutásukat, agyarországot, zsarnokságnak, süllyesztette, egészségügyet, bűncselekmény, végrehajtotta, elvesztésével, köztársaságot, fenyegetéssel, legcinikusabb, legocsmányabb, legaggasztóbb, türkmenisztán, számoltatnálk, választásokat, kisajátított, államellenes, demokratikus, diktatúrákon, magyarország, köztörvényes, veszteségeit, elveszítette, bejelentette, közösségéből, diktatúrának, közutálatnak, meghamisítva, fegyverkezik, háromszorosa, mintaállamot, azerbajdzsán, pazarlásával, legaljasabb, leválthassa, tönkretette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3455
  • e Hét: 25745
  • e Hónap: 48012
  • e Év: 180566
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.